Aan het einde van het jaar blikken we met z’n allen terug op het afgelopen jaar. We kijken naar de hoogte- en dieptepunten en wat we allemaal hebben bereikt in 2018. Misschien heb je een paar grote mijlpalen bereikt, maar het kan natuurlijk ook dat het afgelopen jaar een vrij rustig jaar was. Er is in ieder geval wel één punt waar we het allemaal over eens kunnen zijn; het afgelopen jaar had een ontzettend lange en warme zomer. Waterliefhebbers konden met een zwemvest aan de hele dag op het water vertoeven. Hopelijk komt er in 2019 weer een heerlijke zomer.

Goede watersport voornemens voor 2019

Het maken van een lijstje met goede voornemens voor het komende jaar is een veelvoorkomende traditie in Nederland. Sommige mensen maken een hele waslijst met goede intenties, maar er zijn ook genoeg mensen die er niet aan doen. Liefhebbers van watersporten kunnen niet wachten tot ze hun zwemvest weer aan kunnen trekken en op het water kunnen genieten. Deze personen hebben ongetwijfeld als goed voornemen om in 2019 met een zwemvest aan volop op het water te zijn.

Veiligheid voorop, dus zwemvest aan

In de laatste maand van het jaar tellen we af naar het nieuwe jaar, dus het komende watersport- en vaarseizoen laat nog even op zich wachten. Toch kan je in deze periode wel alvast goed nadenken hierover, zodat je goed voorbereid bent als het seizoen van start gaat. Check bijvoorbeeld of je een zwemvest hebt en kijk of deze nog in goede conditie is. Met een zwemvest aan ben je namelijk altijd goed beschermd op het water, dus het is erg belangrijk dat deze in goede staat verkeert. En vergeet ook de rest van je watersport spullen goed na te kijken.

Een goede laatste aankoop van het jaar

Bij het nakijken van je zwemvest kom je er misschien wel achter dat deze inmiddels wel aan vervanging toe is. Je kan natuurlijk wachten met het vervangen van je zwemvest tot het watersportseizoen weer is geopend, maar je kan ook slim zijn en nu alvast een nieuw exemplaar aanschaffen. In december krijgen veel mensen een bonus of 13e maand, dus is er wat meer ruimte om te investeren in nieuwe spullen. Of als je met familie en/of vrienden Kerst viert met cadeautjes kan je natuurlijk ook een nieuw zwemvest op je verlanglijst zetten. Dan krijg je sowieso een leuk en handig cadeau.

Categorieën: Blog