Het zal jullie vast niet ontgaan zijn. Sinds een paar dagen is het nu écht winter in Nederland. Niets is leuker dan onder een prachtige winterzon schaatsen op natuurijs, sneeuwpoppen maken en natuurlijk weer opwarmen met een grote mok warme chocolademelk met slagroom. Helaas heeft dit winterweer ook een aantal nadelen. Ik krijg altijd direct last van een extreem droge huid. Ook merk ik dat ik een beetje verkouden begin te worden. Er gaat zelfs weer een griepgolf door het land! Een nare verkoudheid, griep of koorts oplopen is natuurlijk wel het laatste waar je op zit te wachten. Daarom is het verstandig om in deze periode je weerstand een beetje te helpen.

Vitakruid voedingssupplementen

De voedingssupplementen van Vitakruid helpen mij om weerbaarder te zijn tegen allerlei virussen die in de lucht hangen. Vitakruid is een Nederlands merk dat compleet om gezondheid en vitaliteit draait. Het bedrijf doet er alles aan om hoogwaardige supplementen te produceren en daar kun jij de vruchten van plukken. De producten zijn orthomoleculair, wat betekent dat kwaaltjes behandeld worden met voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen. Deze vitamines en mineralen worden vaak in een veel hogere dosering ingenomen dan regulier wordt aanbevolen.

Super Greens

Eén van mijn favoriete Vitakruid producten is Super Greens. Super Greens is een formule, samengesteld uit organische ingrediënten. Dit supplement is super veelzijdig, want het is niet alleen goed voor je weerstand. Super Greens ondersteunt een optimale gezondheid, een gezonde darm flora en geeft meer energie. Dit product is niet alleen organisch geproduceerd, maar ook vrij van lactose. Dit maakt Super Greens van Vitakruid ook geschikt voor vegetariërs, veganisten of mensen met een intolerantie voor lactose.

Super Greens is een zeer veelzijdig product. Het poeder bevat namelijk alles wat je dagelijks nodig hebt aan vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, aminozuren en enzymen. Deze werkende stoffen worden onder andere uit natuurlijke ingrediënten zoals gerstegras, tarwegras, rode bietenpoeder, spirulina, knoflook, gember, lijnzaad, groene thee en aloë vera gewonnen.

vitakruid

Online bestellen

Geen zin om de kou in te gaan? Dat is geen enkel probleem, want de producten van Vitakruid kun je gewoon online bestellen. Bij de online drogist Drogist.nl bestel je binnen enkele klikken de producten van dit merk. Ik kan je zeker aanraden deze webshop goed in de gaten te houden, want ze hebben regelmatige goede aanbiedingen en deals lopen! Heb je je product snel nodig? Let dan op dat je je bestelling op werkdagen vóór vijf uur ’s avonds hebt besteld. Dan wordt je pakket namelijk de eerstvolgende werkdag al bij je thuis afgeleverd.

Categorieën: Blog