Op het moment dat Sinterklaas ons land verlaat op 6 december barst de voorpret voor Kerstmis in alle hevigheid los. Kerstbomen worden weer vol enthousiasme met de hele familie versierd, kerstmuziek schalt door de boxen en de outfits voor de kerstdagen worden weer samengesteld. In de periode voor Kerst worden er op televisie en internet allerlei kerstspecials en terugblikken op het afgelopen jaar uitgezonden. Het is bijna onmogelijk om alles tegelijkertijd te volgen, maar met televisie en internet hoef je toch niets te missen.

De jaarlijkse programmering in december

Als je denkt aan de programmering op televisie en internet in december komen er vast allerlei programma’s in je op. Denk bijvoorbeeld aan het jaaroverzicht van het nieuws, de “All you need is love” kerst special en de top 2000. Ieder jaar zorgen deze programma’s voor het ultieme kerstgevoel. Je blikt tijdens het jaaroverzicht van het nieuws met je familie of vrienden terug op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar en op kerstavond zwijmelen we weg tijdens de “All you need is love” kerst special. Toch is de kans groot dat je een programma mist, dus dan is het heel fijn dat je met televisie en internet vrijwel alles terug kan kijken.

Gezellige feestelijkheden in de decembermaand

Er zijn dus heel veel programma’s die we niet willen missen in de decembermaand. Toch kan je niet de hele maand voor televisie en internet zitten. In deze maand worden er ook volop borrels, etentjes en andere bijeenkomsten georganiseerd. Het is natuurlijk heel erg gezellig om iedereen tijdens deze gelegenheden te zien en te spreken, maar daardoor mis je geheid wel allerlei leuke programma’s op televisie en internet. Vroeger was het een heel gedoe om deze programma’s met een videoband op te nemen, maar tegenwoordig is het terugkijken een fluitje van een cent.

Alles terugkijken met televisie en internet

Het gedoe met videobanden is tegenwoordig gelukkig niet meer aan de orde. Via televisie en internet kan je met een paar klikken op de knop precies het programma terugkijken dat je hebt gemist. Als je op kerstavond, tijdens “All you need is love”, de kerstdienst in de kerk hebt bijgewoond kan je bijvoorbeeld gewoon op eerste kerstdag tijdens het ontbijt dit programma terugkijken. Of bekijk alle jaaroverzichten tussen Kerst en Oud & Nieuw in één keer achter elkaar. Met televisie en internet kan je dus helemaal zelf kiezen wat je kijkt en wanneer je dat doet.

Categorieën: Blog