Op het moment dat je een nachtje in eigen land wilt doorbrengen zijn hotels Dordrecht of hotels Breda de ideale locatie hiervoor. Een overnachting in één van de hotels Dordrecht of van hotels Breda is ideaal te combineren met een dagje shoppen of één van de vele bezienswaardigheden in deze steden te bezoeken. Ook kan je er uiteraard voor kiezen om museums in de omgeving te bezoeken of heerlijk te gaan lunchen gedurende je verblijf in een van de hotels Dordrecht of een van de hotels Breda.

Hotels Dordrecht zijn perfect als overnachting  

Hotels Dordrecht zijn ideaal als je opzoek bent naar een overnachting in deze stad met honderden monumenten. Dordrecht is het Nederland van vervlogen tijden met straatjes uit de Middeleeuwen en heeft leuke karakteristieke binnenhavens. Dordrecht is een eiland dat is omringd door vijf verschillende rivieren. De meest bekende zijn de Oude Maas en het Hollands Diep. Ook vind je de vennen en moerassen van de Biesbosch vlakbij. Als je meer wil leren over de Biesbosch en de indrukwekkende natuur die er te vinden is, dan kan je het Biesboschcentrum bezoeken. De Biesbosch is de ideale locatie om frisse lucht op te snuiven en in het polderbos, Elzenbos, kan je heerlijk picknicken op een mooie dag. Er is meer dan voldoende keuze uit verschillende bezienswaardigheden, of je nou de natuur in wilt of liever de stad ontdekt. Ook vind je in Dordrecht ieder jaar de bekende Boekenmarkt terug voor de lezers onder ons. Als je de geschiedenis in wilt duiken dan kun je je hart ophalen bij de Nederlandse kazematten en een Duitse bunker. In de historische binnenstad vind je de grote kerk uit de Middeleeuwen, de Augustijnenkerk, vele monumenten en mooie gerestaureerde panden. De oude watertoren is omgetoverd tot een horecagelegenheid die omringt is door moestuinen.

Hotels Breda zijn de ideale uitvalsbasis

Als je besluit om Breda te bezoeken, dan is er genoeg te zien. Ook kan je ervoor kiezen om één van de hotels Breda te combineren met een bezoekje aan onze zuiderburen. Antwerpen is goed te bereiken vanaf Breda en sommige hotels Breda liggen vlakbij de uitvalswegen. In Breda kan je ervoor kiezen om één van de vele bezienswaardigheden te bezoeken, zoals het Begijnhof, het Kasteel van Breda of de Onze Lieve Vrouwekerk. Je kan deze kerk ook beklimmen voor een prachtig weids uitzicht over de Parel van het Zuiden; Breda. Op de Grote Markt kan je heerlijk lunchen of een drankje doen om bij te komen van deze beklimming. In ieder café vind je wel speciaalbiertjes terug die je eens in je leven geproefd moet hebben.

Categorie├źn: Blog